Hopp til innholdet

kunst i terapirommet

Dette er en kurskveld for deg som er interressert i vite mer om hvordan en kan bruke kunst i terapirommet. Aktiv bruk av blikket er derfor en enorm ressurs for deg som ønsker å kjenner på mer glede over å være til. Glede er en følelse som dukker opp i situasjoner hvor vi er nærværende og tilstede i oss selv. Da er vi aktivt tilstede og nysgjerrige på det som skjer i oss or rundt oss.

Jeg inviterer deg som ønsker en anderledes fredagskveld. Kom gjerne alene eller ta med deg en venninne. Husk påmelding. Det er kun plass til 8 deltakere rundt arbeidsbordet mitt. Kvelden koster 100kr. Prisen dekker undervisning, kursmateriell og en kopp te. skjer i oss or rundt oss.

Velkommen til Samtalekontoert på Gjestebrygga fredag 18.november kl.19-20.30.

kunst i terapirommet handler ikke om å prestere

Jeg har mange års erfaring som kunst og håndverkslærer, og vet at det å utrykke seg i bilder ofte er forbundet med prestasjon. Andres vurdering kan lett drepe gleden over å utrykke seg i bilder. Denne kvelden handler ikke om å prestere. Kunst i terapirommet handler derimot om å gjennoppleve lekeheten og gleden over å skape. Helbredelse skjer når vi omfavner vår evne til barnslig utfoldelse, lekenhet . spontanitet og nysgjerrighet.

kunskveldens innhold

Innledningvsis vil jeg snakke litt om hvordan det du ser kan bety noe for en terapeutisk prosess mens deltakerne inviteres til å delta aktivt i enkle, praktiske øvelser. I andre del av kurset vil vi observere hvordan bilder kan tale til oss. I den tredje bolken vil deltakerne selv få anldening til å leke og utrykke seg i farger og former.

meld deg på "kunst i terapirommet"

Dersom du ønsker å delta på kurskvelden, kan du enten sende meg ditt navn og telefonnr i messanger, på mail til post@heledeg.net eller sms til 46961648.

Stikkord: