Hopp til innholdet

Tider og priser

Du kan bestille time hver dag før lunsj. Mandag, onsdag og fredag jobber jeg også etter lunsj. Første time kl. 8:30-9:30 . Andre time 10:00-11:00 Etter lunsj kl.12:00-1300 siste time kl. 14:00-15:00.

En time varer 60 min. og koster kr. 600,- ( kr.480 + mva )

Pakkepris 5 samtaler kr. 2750,-

Dersom du bestiller en time hos meg, forplikter du deg til å betale, men du er fri til å avbestiller timen innen kl.15 dagen i forveien.

Timebestilling

mail: post@heledeg.no sms: 46 96 16 48.

Timebestilling skjer via mail eller sms. Noen ønsker å få skriftlig tilbud om ledige timer, andre ønsker å bli oppringt. Skriv hva som passer deg best. Dersom du ønsker å få tilsendt en oversikt over ledige timer, er det en fordel om du i din henvendelse skriver når du ønsker å starte opp.

Nett samtaler

Bor du langt unna Grimstad tilbyr jeg samtaler på nettplattformen Whereby. Jeg har jobbet mye på nett siden Covid i 2020, og ser at mange har glede av å snakke med en terapeut som bor langt unna hjemstedet.

Samtalesenteret ved gjestebrygga

Samtalesenteret ved Gjestebrygga er et privat samtalekontor drevet av meg / Heledeg, Lisanne Henriette Prinz / lowise.net og Grace Torsøe Johansen / Ord Underveis.com

Etiske retningslinjer

Heledeg er et frittstående, privat samtaletilbud. Timene er ikke subsidiert og føres ikke offentlig journal. Jeg har taushetsplikt og søker regelmessig ekstern veiledning. Min ansvarsforsikring er knyttet til mitt medlemskap i verditerapeutene, hvilket innebærer at jeg arbeider ut fra deres verdigrunnlag og etiske retningslinjer.
heledeg ikon

Heledeg terapi og veiledning v/ Bergithe Torp Bø

Samtalesenteret ved Gjestebrygga, Grimstad

TLF: 46 96 16 48

mail: post@heledeg.no

Portrett fotograf: Silje Lunden Gotehus