Hopp til innholdet

Sjelesorg

Omsorg for hele deg

«Terapeutisk sjelesorg,» passer for deg som søker en kristen terapeut. Din tro kan være en nyttig ressurs når du kjenner at livet blir litt mye. Jeg har en kristen psykoterapiutdannelse og tror på velsignelsens kraft.

Skatter skjult i mørket

I bibelen leser vi om Josef, som ble solgt som slave av sine misunnelige brødre. Utfordringene han opplevde bygde karakter. De utrustet og posisjonerte ham slik at han ble satt til å lede en stor nasjon i krisetider. Liksom Josef opplever mange at livet snus på hodet av uforutsette utfordringer. Kriser utfordrer vårt bilde av oss selv, verden og Gud. Kriser er derfor også en mulighet. En mulighet til å endre kurs, utvide horisonten og oppdage dybder en ikke visste fantes. I sjelesorg med en kristen terapeut kan du bearbeide historien din og se de i et nytt lys så du oppdager hvilke skatter som er skjult i mørket.

Sjelesorg kan bringe frem perlene i din historie

Livet på jorden er utfordrende. Vi er ikke lovet et liv uten smerte. Det vi har er vissheten om at vi ikke trenger å stå i utfordringene alene. Min opplevelse er at det kan utvikles perler når vi går gjennom vanskelige perioder i livet. I sjelesorg med en kristen terapeut kan du bli bevisst disse perlene. Det kan føre til at du ser livet ditt på en mer positiv måte, slik at du kan bære ditt liv som et smykke. I terapeutisk sjelesorg får du bearbeidet vanskelige erfaringer, integrert erfaringer som tidligere har overveldet deg emosjonelt og utviklet en bevissthet om hvilke ressurser som har hjulpet deg gjennom livets stormer.

Sjelesorg i Grimstad eller på nett

Jeg tilbyr sjelesorg på Samtalesenteret ved Gjestebrygga i Grimstad. Mange syntes det er godt å finne en kristen terapeut som ikke tilhører ens egen menighet eller nærområde. Derfor tilbyr jeg også samtaler på nett.

Jeg har ingen fast kontortid. Ønsker du å bestille time sender du meg en melding eller sms. Fortell hvilke dager eller tider du ønsker samtale, eller skriv at du ønsker å bli oppringt. Så kan vi sammen finne en tid som passer oss begge. post@heledeg.no sms: 46 96 16 .48

KILDER:

Anders Bergem (2008) «Som epler av gull» : en bok om kristen sjelesorg

Tor Johan Grevbo (2006) Sjelesorgens vei, En veiviser i det sjelesørgeriske landskap

Teo Van der Weele (1995) From Shame to Peace

Torborg Aalen Leenderts (2007) Når glassflaten brister Om brytningen mellom livet og troen

Heledeg terapi og veiledning v/ Bergithe Torp Bø

Samtalesenteret ved Gjestebrygga, Grimstad

TLF: 46 96 16 48

mail: post@heledeg.no

Portrett fotograf: Silje Lunden Gotehus